Joni Salmi perussuomalaisten johtoon Imatralla — väistyvä Saarimäki jatkaa vuoden loppuun, ellei toisin määrätä

Joni Salmi on ollut viisi vuotta mukana Imatran Seudun Perussuomalaisten toiminnassa.

Imatran Seudun Perussuomalaisten johtoon astuu ensi vuoden alusta 30-vuotias Joni Salmi. Uudesta puheenjohtajasta päätettiin Imatran seudun perussuomalaisten vuosikokouksessa.

Tuleva puheenjohtaja kuvaili tunnelmiaan valinnan jälkeen jännittäviksi. Tavoitteenaan hän pitää yhteistyötä kaikkien kanssa.

— Emme aio lähteä sotimaan tai riitelemään millään tavalla, vaan pyrimme tekemään yhteistyötä. Ryhmä 22 on ehdottomasti pidettävä kasassa, Salmi listaa.

Yksimielinen päätös

Graafisen alan yrittäjä on aiemmin toiminut puolueen aktiivisena rivijäsenenä, ja oli muun muassa mukana toteuttamassa kuntavaalien mainoskampanjaa.

Salmi on aiemmin toiminut luottamustehtävässä Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen kansainvälisyysvastaavana.

Väistyvä puheenjohtaja Erkki Saarimäki kuvailee Salmea hienoksi nuoreksi mieheksi, jonka valinnasta ryhmä päätti yksimielisesti.

Saarimäki toteaa jatkavansa puolueen johdossa vuoden loppuun, jollei Helsingistä tule sitä ennen muuta päätöstä. Saarimäkeä on kritisoitu puoluetta hajottavasta toiminnasta, sekä liian tiiviistä suhteista Sinisen tulevaisuuden jäseniin.

Kaisa Beltran

Kaisa Beltran

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.