Poliisi etsii Parikkalassa kadonnutta Miki Huikkoa — Myös kymenlaaksolainen Jasmin Tikka kateissa

Kaakkois-Suomen poliisi

Tällaiset vaatteet Miki Huikolla oli yllään katoamishetkellä.
Tällaiset vaatteet Miki Huikolla oli yllään katoamishetkellä.

Poliisi etsii parikkalalaista Miki Huikkoa. 25-vuotias Huikko katosi Parikkalassa perjantaina 1. helmikuuta, eikä hänestä sen jälkeen ole havaintoa. Huikko on normaalivartaloinen, 182 senttiä pitkä. Katoamishetkellä hänellä oli parta ja yllään vaaleat hiekanväriset housut sekä kirkkaansininen takki. Huikolla oli käytössään viininpunainen pipo ja skeittimalliset mustat kengät, joiden pohja on valkoinen.

Poliisi pyytää Huikosta yleisövihjeitä. Kadonneeseen liittyvät havainnot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

— Rikoksen mahdollisuutta ei voi katoamistapauksissa sulkea pois. Poliisi tutkii asiaa, sanoo rikoskomisario Ari Järveläinen Kaakkois-Suomen poliisista.

Myös Kymenlaaksossa poliisilla on ratkaistavanaan katoamistapaus. Siellä on ilmoitettu kadonneeksi 17-vuotias Jasmin Tikka.

Hän on pituudeltaan noin 175-senttinen, vartaloltaan normaali ja hänellä on pitkät mustat hiukset. Katoamishetkellään Tikka oli pukeutunut tummansiniseen vyötärömalliseen toppatakkiin, jossa on edessä punainen raita. Housut ovat olleet maastokuvioiset leggingsit ja jalassa on ollut valkoiset maihinnousukengät.

Yleisövihjeet Tikasta voi soittaa edellä mainittuun puhelinnumeroon tai kertoa sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kaakkois-Suomen poliisi

Miki Huikko

Kommentoidut