Veli-Pekka Nutikka vahvistaa SaiPan A-nuorten valmennustiimiä

Veli-Pekka Nutikka liittyy SaiPan A-nuorten valmennustiimiin. Nutikka on valmentanut viimeiset kaksi kautta kakkosdivisioonassa pelaavaa PEPOa.

— On mukava hypätä sellaiseen projektiin mukaan, jossa jätkät ovat motivoituneita ja pyrkivät urallaan eteenpäin. Toivottavasti pystyn auttamaan heitä kehittymään paremmiksi pelaajiksi, Nutikka sanoo SaiPan tiedotteessa.

SaiPan A-nuorten päävalmentajana toimii miesten ja nuorten maajoukkueesta tuttu valmentaja Janne Mälkiä.

— Tunnen hänet varmaankin 20 vuoden ajalta. Yhteistyötä ei ole aiemmin tehty, mutta kun Janne soitti ja kysyi mukaan, niin pitkään ei tarvinnut harkita, Nutikka kertoo.

Nutikka, 41, pelasi urallaan 356 liigaottelua KalPassa, JYPissä ja Pelicansissa, Mestiksessä ja I-divisioonassa hän pelasi 145 ottelua SaiPassa, Hokissa ja KooKoossa ja Suomi-sarjassa 52 ottelua.

Juhana Nyman

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet