Ison-Kristiinan ravintolatarjonta lisäntyy – Hesburger ja Obra avaavat syyskuussa

Seppo Rautiovaara

Hesburger avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan syyskuussa.
Hesburger avaa uuden ravintolan Lappeenrantaan syyskuussa.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa Eekoo avaa syksyllä kaksi uutta ravintolaa kauppakeskus Isoon-Kristiinaan Lappeenrantaan. Hampurilaisravintola Hesburger ja meksikolaistyylinen Obra Mexican Cantina avataan kauppakeskukseen syyskuussa.

— Olemme jo pitkään kartoittaneet sopivaa liiketilaa Lappeenrannan keskustasta. Nyt franchise-kumppanimme Eekoo avaa Hesburgerin huippupaikalle kaupungin sydämeen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti Eekoon tiedotteessa.

Hesburger on suomalainen pikaruokaketju. Obra taas on tiedotteen mukaan meksikolainen fast-casual ravintola, josta saa tacoja, tortilloja burgereita ja salaatteja.

Eekoo aikoo myös uudistaa sekä Lappeenrannan että Imatran Rosso-ravintolat huhtikuun aikana. Imatran Rosso suljetaan remonttia varten tulevana maanantaina ja Lappeenrannan Rosso pääsiäisen jälkeen. Imatralla avajaisajankohta on 13. huhtikuuta ja Lappeenrannassa 28. huhtikuuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.