Suomen ensimmäinen Armanin liike Zsar Outlet Villageen Vaalimaalle

East Finland Real Estate

Zsariin tulee ensimmäisessä rakennusvaiheessa 60—65 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikeliikettä.
Zsariin tulee ensimmäisessä rakennusvaiheessa 60—65 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikeliikettä.

Vaalimaalle rakennettavaan Zsar Outlet Village -outlet-kylään avataan Armanin liike. Noin 330 neliömetrin kokoinen myymälä on brändille ensimmäinen Suomessa.

— Armani on yksi muotimaailman ikoneista ja Zsarin brändivalikoiman kulmakivistä. Armani ja monet muut kansainväliset brändit näkevät Zsarissa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden rantautua Suomen markkinoille, ja yritykset uskovat Zsarin Suomen oloissa poikkeukselliseen kaupalliseen potentiaaliin. Brändivalikoima, hintataso ja ainutlaatuinen kylämiljöö tulevat houkuttelemaan niin suomalaisia asiakkaita kuin kansainvälisiä ostosturistejakin, uskoo Zsarin kehitysyhtiön East Finland Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Sami Vainiomäki.

Kymmeniä liikkeitä

Zsariin tulee ensimmäisessä rakennusvaiheessa 60—65 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikeliikettä premium-tasosta aina luksusmerkkeihin asti. Toisen vaiheen valmistuttua ja täydessä laajuudessaan kokonaispinta-alaksi tulee 20 000 neliömetriä ja liikkeitä noin 110.

Aiemmin Zsar on solminut vuokrasopimukset muun muassa Guessin, Hugo Bossin, Le Creuset’n, Niken ja ravintolayritys Restamaxin kanssa.

Zsarin maanrakennustyöt Vaalimaalla ovat parhaillaan käynnissä. Suomen ensimmäisen outlet-kylän on määrä aueta vuonna 2018.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.