SaiPaa koettelee julma loukkaantumissuma

mIKA sTRANDÉN

Energisenä taistelijana kaukalossa tunnettu Ville Vainikainen teki tällä kaudella SaiPalle 51 liigaottelussa 4+3=7 pistettä.

Vastoinkäymiset eivät päästä SaiPaa otteestaan jääkiekkoliigassa. Lappeenrantalaisseura tiedotti maanantaina, että jo yhdeksän pelaajan kausi on ohi loukkaantumisen vuoksi.

SaiPa joutuu pelaamaan loppukauden ilman puolustajia Kalle Maalahtea ja Markus Kojoa sekä hyökkääjiä Kim Strömbergiä, Mikael Kurosta ja Ville Vainikaista.

SaiPa tiedotti jo aiemmin, että puolustaja Brett Carson sekä hyökkääjät Joni Nikko, Eetu Koski ja Saku Salminen ovat loukkaantumisten vuoksi loppukauden poissa kokoonpanosta.

Lisäksi kapteeni Ville Koho ei ollut täydessä pelikunnossa ainakaan vielä maanantaina. Kohon terveystilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Tiistaina SaiPan vieraaksi Kisapuistoon saapuu Porin Ässät, joka taistelee suorasta puolivälieräpaikasta.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet