Ruokolahden teknisen johtajan valinta on kolmen kauppa: Virkaan valitaan joko Jari Leppänen tai Jari Tirri Ruokolahdelta tai Anne Rautiainen Savonlinnasta

Seuraava haastattelukierros pidetään vajaan parin viikon kuluttua.

Minna Mäkinen

Jari Leppänen osallistui Ruokolahden kirkonkylän koulun peruskiven muuraukseen keväällä 2017.

Yksi haastatteluun kutsutuista jätti syytä ilmoittamatta saapumatta paikalle. — Susanna Kaskinen

Ruokolahden kunnan teknisten palvelujen toimialajohtajaksi hakeneiden kärkijoukko haastateltiin maanantaina. Haastatteluun oli pyydetty kuusi hakijaa, joista paikalle saapui viisi.

— Yksi haastatteluun kutsutuista jätti syytä ilmoittamatta saapumatta paikalle, kertoo Ruokolahden kunnan hallintojohtaja Susanna Kaskinen.

ANU PAKARINEN

Jari Tirri kuvattiin viime kesänä Imatrankosken patotyömaalla, jossa hän toimi pääurakoitsija Destian työpäällikkönä.

Viidestä haastatellusta kolme saa kutsun jatkohaastatteluun, joka pidetään seuraavan kunnanhallituksen kokouksen alla 17. joulukuuta.

Jatkoon pääsivät Jari Leppänen ja Jari Tirri Ruokolahdelta sekä Anne Rautiainen Savonlinnasta.

Leppänen valmiiksi kunnan leivissä

Kolmikosta Leppänen tunnetaan kunnassa parhaiten, sillä hän työskentelee tälläkin hetkellä Ruokolahden kunnan vs. teknisten palvelujen toimialajohtajana. Koulutukseltaan hän on rakennustekniikan insinööri (AMK).

Toinen ruokolahtelainen Jari Tirri tunnetaan muun muassa Imatrankosken patotyömaan työpäällikön tehtävästä Destialla. Tirrillä on lisäksi oma rakennuskonsultointiyritys. Koulutukseltaan hän on rakennusmestari.

Anne Rautiainen työskentelee puolestaan Savonlinnan seudun jätehuollon toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri, pääaineenaan ympäristötieteet ja -teknologia.

Toiveissa on, että uusi tekninen johtaja voisi aloittaa työt helmikuussa 2019.

Nykyinen viranhaltija Arja Villanen jää eläkkeelle elokuussa 2019. Hän on jäänyt jo pois töistä pitämään muun muassa Ruokolahden kouluhankkeen takia rästiin jääneitä lomiaan.

Kommentoidut