Niki Tuulen kilpailu Italiassa päättyi kaatumiseen, kotiintuomisina lievästi loukatut nilkka ja polvi

Kai Skyttä

Imatralainen Niki Tuuli avasi ratamoottoripyörien Supersport 600 -luokan MM-sarjan viidennellä ja kolmannella sijalla, mutta viidessä viimeisessä MM-osakilpailussa pistepussi ei ole täydentynyt kuin yhdessä.

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuulen, 21, synkät Euroopan osakilpailut saivat jatkoa sunnuntaina Italian Misanossa.

18. lähtöruudusta Supersport 600 -luokan kauden seitsemänteen MM-osakilpailuun startannut imatralaispilotti kilkkasi yhteen kanssakisaajan kanssa ja kaatui pahannäköisesti.

Kotiintuomisina ovat lievästi loukatut vasemman jalan nilkka ja polvi. Kallio Racingin Facebook-sivujen mukaan mitään pahempaa ei kuitenkaan käynyt.

Tuulen tallikaveri Sheridan Morais ajoi tasaisen kilpailun ja ohitti ruutulipun kahdeksantena. Eteläafrikkalainen säilytti MM-pisteissä kolmannen sijansa ja pääsee kesätauon jälkeen MM-jahtiin hyvistä asemista.

Misanon osakilpailun voittoon ajoi luokan hallitseva maailmanmestari Kenan Sofouglu, jolle voitto oli neljäs peräkkäinen. Toinen oli Jules Cluzel ja kolmas Federico Caricasulo.

Kolmikko starttasi kilpailuun samassa järjestyksessä ensimmäisestä rivistä.

Supersport 600 -luokan seuraava MM-osakilpailuviikonloppu ajetaan Saksan Lausitzringillä 18.—20. elokuuta.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.