Hong Kong avautuu Lappeenrannassa sittenkin Rusta-ketjun nimellä

Ovet avautuvat Myllymäen myymälässä näillä näkymin 13. toukokuuta.

Kai Skyttä

Uutta Rusta-ketjun myymälää varten on remontoitu parituhatta neliötä Myllymäessä Tokmannin ja Puuilon myymälöiden välimaastossa.
Uutta Rusta-ketjun myymälää varten on remontoitu parituhatta neliötä Myllymäessä Tokmannin ja Puuilon myymälöiden välimaastossa.

Ruotsalaisomisteinen Hong Kong -myymäläketju avautuu Lappeenrannassa nimellä Rusta.

Tammikuussa yhtiö ilmoitti, että vanha nimi saisi kelvata alkuun, kunnes muutos tehtäisiin Suomessa yhtä aikaa koko ketjussa.

Myyntijohtaja Tommy Dolivo kertoo, että avajaiset ovat näillä näkymin 13. toukokuuta. Myymälän remontti Myllymäessä on sujunut suurin piirtein suunnitelmien mukaan.

– Sitä emme tiedä, aiheuttaako koronaviruksen uhka vielä mahdollisia muutoksia. Toivon mukaan ei.

Rusta myy kodin sisustusta ja kauneustuotteita. Ne eivät ole aikaisemmin kuuluneet Hong Kong -ketjun valikoimiin, josta on poimittu jatkoon ulkopuutarhakalusteet ja kalastustarvikkeet.

Dolivon mukaan tuotevalikoimaa uudistettiin hiljattain tehtyjen omistusjärjestelyjen yhteydessä.

Hän kertoi tammikuun haastattelussa, että tulokas haluaa haastaa Lappeenrannassa toisten halpakauppojen lisäksi erikoisliikkeet, hypermarketit sekä rautatavaratalot.

Rusta sijoittuu Tokmannin ja Puuilon lähinaapurustoon. Myymälätilaa tulee parituhatta neliötä. Yhtä aikaa Lappeenrannan-myymälän kanssa ketju avaa uuden liikkeen Kokkolassa.