Lappeenrantalaisten sydämet sykkivät Kisapuistolle. Lappeentien päälle rakennettavassa jäähallissakin olisi oma viehätyksensä.

SaiPan kotipelissä tehty minigallup kertoo Kisapuiston erikoisasemasta Lappeenrannassa. Kivenkadun ja Opintien tontteja on vaikea äkkipäätä hahmottaa.

Mika Strandén

Kisapuiston jäähallin jonotettiin perjantai-iltana, kun SaiPa kohtasi Rauman Lukon.
Kisapuiston jäähallin jonotettiin perjantai-iltana, kun SaiPa kohtasi Rauman Lukon.

Lappeenrantalaisen jääkiekkoyleisön sydämessä tuntuu aina olevan paikka Kisapuistolle. Paikka on niin täynnä muistoja ja perinteitä, että SaiPan pelejä olisi vaikea kuvitella pelattavan missään muualla.

— Kisapuisto on ainut oikea paikka jäähallille, lappeenrantalainen Pertti Puroharju toteaa.

Kisapuisto on ainut oikea paikka jäähallille. - Pertti Puroharju

Kisapuiston suurin miinus ovat ahtaat pysäköintitilat. Tämäkin puute todennäköisesti ratkaistaisiin jotenkin uuden hallin rakentamisen yhteydessä.

Puroharju kävi katsomassa jääkiekkoa Kisapuistossa jo nykyisen jäähallin rakentamisaikaan. Hänellä paikkaan liittyy henkilökohtaisiakin muistoja, sillä hän toimi aikoinaan peleissä ajanottajana.

Joutsenolainen Heidi Alho haluaisi käydä tulevaisuudessakin nimenomaan Kisapuistossa.

— Olen käynyt katsomassa jääkiekkopelejä Kisapuistossa nyt neljän vuoden ajan. Tuntuu, että se on minulle viikon kohokohta.

 Ajatus jäähallin rakentamisesta keskustaan Lappeentien päälle kiehtoo savitaipalelaista Veli Kotilaa. Hän kannattaa ennakkoluulotonta hanketta, jos vain kustannukset säilyvät jollain tavoin järkevissä mitoissa.

— Keskustaan rakennettavan hallin etuna olisi saavutettavuus. Siitä tulisi hyvä maamerkki ja sen brändiä kannattaisi hyödyntää.

Mikä on tällä hetkellä suosikkisi uuden jäähallin paikaksi? Äänestä alla. Jos upotus ei toimi, voit äänestää täällä.

Luetuimmat