Ampiainen paljastaa Lappeenrannan lentokenttäsekoilun uusimmat käänteet ynnä muuta

Vappulehti Ampiainen pörrää 68. kertaa Etelä-Karjalan myyntipisteisiin viikonloppuna. Itä-Suomen sanomalehtimiesyhdistyksen huumorijulkaisu tarjoaa taas vaihtoehtoisia faktoja eli uskomattomia paljastuksia maakunnan menosta.

Ampiainen selostaa Lappeenrannan lentokenttäsekoilun uusimmat käänteet ja esittelee Lappeenrannan teknillisen yliopiston huikean taksisovelluksen.

Lehdessä paljastuu myös maakuntajohtaja Matti Viialaisen uudistunut suhde saimaannorppaan ja todellinen syy siihen, miksi kaupunginjohtaja Kimmo Jarva hakee niin hanakasti muihin hommiin.

Ampiaisesta selviää, miksi Ruokolahden kultapoika Kimmo Tiilikainen oikeasti hakeutui kuntavaaliehdokkaaksi Helsinkiin, ja miksi Osmo’s Cosmoksen soittajat ovat vaihtuneet.

Ampiainen on piikkinä Imatran demareitten lihassa ja raportoi myös rajan takaa. Lehti oli paikalla, kun Svetogorskin kaupunginjohtaja etsi kissojen ja koirien kanssa kaupungistaan homoja.

Tämän vuoden Ampiaistyttö on Imatran ajojen kisatyttönä tutuksi tullut Nelli Makkonen. Lehdessä on hänen syvähaastattelunsa.

Ampiaista myydään muun muassa kaupoissa ja kioskeissa eri puolilla Etelä-Karjalaa. Lehdestä löytyy ensi kertaa digiversio osoitteesta Lehtiluukku.com.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.