Lukioiden tokaluokkaiset pyörähtelevät tänään vanhojen tansseissa

Kai Skyttä

Juhlapukujen helmat liehuivat Kimpisen lukion vanhojen tansseissa viime vuonna Lappeenrannan urheilutalolla.
Juhlapukujen helmat liehuivat Kimpisen lukion vanhojen tansseissa viime vuonna Lappeenrannan urheilutalolla.

Abien eilisen penkkaririehan jälkeen lukioiden tokaluokkalaiset asettautuvat tänään arvokkaasti vanhoiksi.

Vuorossa on pukuloistoa ja pyörähdyksiä eli vanhojenpäivän tanssit. Etelä-Karjalassa ne ovat osin rajoitetulle yleisölle, osin avoimia myös suurelle yleisölle.

Lappeenrannassa Kimpisen lukion vanhojenpäivän tanssit ovat urheilutalolla kello 11, jolloin yleisönä ovat peruskoululaiset ja päiväkodit, sekä kello 13, jolloin yleisönä ovat lukion väki, vanhemmat ja sukulaiset. Kello 14.30 on vielä Kimpisen koulun ruokalassa juhlagaala vanhoille ja heidän vanhemmilleen.

Lyseon lukion vanhojenpäivän tanssit ovat Lyseon liikuntasalissa kello 11 Lönnrotin koulun oppilaille ja kello 12, jolloin yleisönä ovat lyseon opiskelijat. Kello 17.30 Lyseon lukion vanhoilla on yleisölle avoin tanssiesitys urheilutalolla.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.