Imatran kaupunginhallitus esittää valtuuston loppukauden puheenjohtajaksi Niina Malmia

Anu Pakarinen

Niina Malm. Kuva joulukuulta 2012.

Imatran kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee valtuuston puheenjohtajaksi loppukauden ajaksi valtuutettu Niina Malmin (sd.).

Esityksen mukaan valtuuston 1. varapuheenjohtajana jatkaisi edelleen Ismo Pöllänen (kok.) ja 2. varapuheenjohtajana Erkki Saarimäki (ps.).

Kaupunginvaltuusto ehti käsitellä puheenjohtajavalintaa jo kertaalleen edellisessä kokouksessaan. Silloin esitys oli, että kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana olisivat toimineet valtuustokauden loppuun varapuheenjohtajat Ismo Pöllänen ja Erkki Saarimäki.

Valtuutettu Arto Siitosen (sd.) esitettyä puheenjohtajiston uudelleenvalintaa palautettiin asia Heikki Tannisen (sd.) esityksestä kaupunginhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi.

Tulevasta puheenjohtajasta aiemmin erimieliset SDP:n imatralaiset jäsenyhdistykset pääsivät Lahden puoluekousmatkalla yksimielisyyteen yhteisestä ehdokkaastaan. Hän on Niina Malm.

Valtuuston uuden puheenjohtajan valinta tuli tarpeelliseksi joulukuun alun jälkeen. Valtuuston puheenjohtaja Tiina Wilén-Jäppinen menehtyi tuolloin ampumatapauksessa Koskenpartaalla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.