Tiistaina Kouvolassa kadonnut 77-vuotias on yhä kateissa

Kouvolan keskustassa asuva Helga Pihl, 77, on ollut kateissa tiistaiaamusta lähtien. Pihl poistui kotoaan tiistaina aamuviideltä sauvakävelylle, eikä hänestä ole sen jälkeen kuulunut.

Tutkinnanjohtaja Panu Uusitalo Kaakkois-Suomen poliisista kertoi perjantaina, että poliisi on saanut yksittäisiä vihjeitä, muttei mitään ratkaisevaa.

— Tiedossa ei ole edes se, mihin suuntaan hän on lähtenyt kävelemään. Näin ollen hänen mahdollisen olinpaikkansa rajaaminenkin on vaikeaa.

Poliisin mukaan Pihlillä ei ollut lähtiessään mukanaan matkapuhelinta eikä rahaa. Hän on noin 168 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen ja hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset.

Katoamishetkellä Pihlillä oli yllään vaaleansininen pusero ja mustat housut. Pihl kulkee yleensä kävelysauvojen kanssa.

Poliisi toivoo vihjeitä ja havaintoja numeroon 050-4479574 tai sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.