PEPOlle rajuja takaiskuja: Craig Hill ja Alieu Ceesay loukkaantuivat vakavasti

PEPO Lappeenranta joutuu pärjäämään loppukauden ilman kahta luottopelaajaansa.

Maalivahti Craig Hillin akillesjänne repesi viime viikon perjantaina vierasottelussa Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan, kun vastustajan pelaaja tallasi ottelun viimeisillä sekunneilla hänen jalkansa päälle. Hill leikattiin torstaina.

Keskuspuolustaja Alieu Ceesay loukkasi jalkansa harjoituksissa viikko sitten. Tutkimuksissa todettiin, että Ceesayn polven eturistiside on poikki ja kierukka revennyt.

— Kävimme tilanteen tietysti joukkueen kanssa läpi. Puhuimme siitä, että nyt vain jokaisen täytyy vain ottaa pykälä enemmän vastuuta lisää. Isoja menetyksiä, mutta yritämme kääntää nämäkin jonkinlaiseksi voimavaraksi, PEPOn päävalmentaja Mika Heino toteaa.

PEPO teki tiistaina kovatehoisen harjoituksen, jossa Heino näki joukkueen tekemisen meiningin pysyneen korkealla kaiken tapahtuneen jälkeenkin.

— Uskon, että joukkueen koheesio ja yhteishenki ovat tällä hetkellä kuitenkin tosi kovia.

PEPOn ykkösmaalivahdiksi nousee Miko Sederholm, joka tuurasi Hilliä jo aiemmin tällä kaudella. Edustusjoukkueen maalivahtitiimin täydentävät omista junioreista Toivo Suoranta ja Anton Kylkilahti. Hill pysyy joukkueen mukana valmennustiimin jäsenenä.

Kansainvälinen siirtoikkuna on sulkeutunut, mutta kansallisia siirtoja on mahdollista tehdä 2. syyskuuta asti. PEPO neuvottelee kahden uuden kotimaisen pelaajan kanssa mahdollisista loppukauden sopimuksista.