Imatraa tubetetaan keskiviikkona maailmalle

Pinkku Pinskun videoita on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa.

Miten Imatralla voi yhdellä Internetin klikkauksella saada yhteys satoihin tuhansiin nuoriin muutamassa sekunnissa. Helppoa pyytää vain paikalle Suomen parhaat tubettajat, videoiden tekijät.

Juuri näin tapahtuu keskiviikkona, kun tubettajien parhaimmisto: Deata, Pinkku Pinsku ja Roni The Gamer saapuvat Imatralle ensin IPV:n Game Dayhin ja illalla urheilutalolla järjestettävään AsemaFestiin. Esimerkiksi Pinkku Pinskun videoita on katsottu jo 17 miljoonaa kertaa.

Tubettajat vetävät oma ohjelmaansa Ukonniemen stadionilla ennen kello 13 alkavaa IPV:n ja Joensuun Mailan kakkosjoukkueen välistä Ykköspesiksen ottelua. Kentällä nähdään myös tukku SaiPan liigapelaajia Jussi Markkasen johdolla.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.