Yökerho Old Cock vaihtoi omistajaa – Pikku Petestä tuttu pariskunta ottaa ohjat

Päivä Heiskanen

Old Cock vaihtoi omistajaa.
Old Cock vaihtoi omistajaa.

Lappeenrantalainen yökerho Old Cock on vaihtanut omistajaa. Uudet omistajat ovat lappeenrantalainen pariskunta Veli Sinkko ja Salme Bragge. Sinkko ja Bragge omistavat Lappeenrannassa myös Pikku Pete -ravintolan.

Sinkko kertoo, että kauppaa alettiin valmistella puolisen vuotta sitten. Kaupan myötä ravintolaan tehdään tiettyjä muutoksia, mutta esimerkiksi sen nimi pysyy samana.

Sinkon mukaan ravintola kaipaa pientä päivitystä.

— Tietysti muutoksia tulee, mutta aika paljon mennään samalla tavalla kuin ennekin. Logo ja ilme säilyvät, live-musiikki jatkuu.

Sinkon mukaan ravintolan julkisivua laitetaan kuntoon ja varmaankin maalataan. Myös terassia päivitetään.

Old Cock pysyy pääosin avoinna myös remontin ajan. Sinkko kertoo, että juhannuksen jälkeen ravintola suljetaan muutaman päivän ajaksi, enintään viikoksi töiden viimeistelyn ajaksi. Uuden avaamisen jälkeen ravintolan aukioloaikoja on tarkoitus hieman muokata.

— Pyrimme siihen, että olisimme sunnuntaisinkin auki. Ehkä myös aikaistamme iltapäivää.

Sinkko ja Bragge tekevät kaupan myötä uusia suunnitelmia Kauppakadulla olevan Pikku Peten suhteen. Suunnitelmat ovat vielä auki.

— Pikku Pete elää omaa elämäänsä, kuten ennenkin. Suunnitellaan, mitä tehdään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet