Varas vei perämoottoreita ja polkupyörän Skinnarilasta – Poliisi tavoitti rattijuopon Pallosta ja kortittoman kuljettajan Karhuvuoresta

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita.

Juha Poutanen

Varas vei perämoottoreita ja polkupyörän Skinnarilasta – Poliisi tavoitti rattijuopon Pallosta ja kortittoman kuljettajan Karhuvuoresta

Venesatamasta Skinnarilasta on varastettu perämoottoreita ja polkupyörä. Rikosylikonstaapeli Ilkka Vainikka Kaakkois-Suomen poliisista kertoo tiedotteessa, että rikos on tapahtunut tiistain ja torstain välisenä aikana.

Venesatamassa oli murtauduttu varastokonttiin ja anastettu Enduro, Honda ja Suzuki -merkkiset perämoottorit sekä Focus Super Bud -merkkinen polkupyörä.

Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Rouskunkadulla Imatran Sienimäellä murtauduttu ikkuna rikkomalla autoon.

Autosta vietiin avaimia. Automurto tapahtui torstain ja perjantain välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Vainikka muistuttaa, että varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Voit lukea lisää poliisin neuvoja sekä ohjeita mökki- ja asuntovarkauksilta suojautumiseen esimerkiksi tästä jutusta.

Rattijuoppo ja kortiton kuski kiinni liikenteenvalvonnassa

Poliisi tavoitti liikenteenvalvonnassa yhden rattijuopon ja yhden ajokortittoman kuljettajan Lappeenrannasta torstaina.

Pallon kaupunginosassa saatiin kiinni henkilöauton kuljettaja, jonka epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena sekä syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Karhuvuoressa poliisi tavoitti henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään ajaneen ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ja syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.