Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Tolvanen on vuoden yritys Lappeenrannassa, perheyrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi ja jatkoa seuraa

Nykyinen sukupolvi luotsaa yritystä kohti digitaalisuutta samalla kun hautajaiskulttuuri on muuttunut. Monet tilaavat kukat nettikaupasta, eikä hautajaisiin enää mennä kutsumatta.

Mika Strandén

Matti ja Minna Tolvanen ovat kolmannen sukupolven perheyrittäjiä. Perjantaina oli juhlapäivä, kun pariskunta pokkasi Lappeenrannan yrittäjäpalkinnon.
Matti ja Minna Tolvanen ovat kolmannen sukupolven perheyrittäjiä. Perjantaina oli juhlapäivä, kun pariskunta pokkasi Lappeenrannan yrittäjäpalkinnon.

Eipä miettinyt Antti Tolvanen yrittäjäpalkintoja, kun päätti vuonna 1928 ryhtyä hautausarkkuja toisille nikkaroineesta puusepästä itsenäiseksi yrittäjäksi yhdessä vaimonsa Annin kanssa.
Mutta niin vain Tolvasen kolmas ja neljä sukupolvi kävivät pokkaamassa Lappeenrannan yrittäjäpalkinnon perjantaina vuotuisessa yrittäjäjuhlassa.
— Tämä on arvostus meille, koko alallemme ja tietenkin aikaisempien sukupolvien työn kunnioitusta, korostavat Matti ja Minna Tolvanen. He ovat perheyritystä vetävä kolmas sukupolvi. Neljättä edustaa liikkeessä jo viisi vuotta työskennellyt 24-vuotias poika Ville.

Harri Manskinen

Harri Manskinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset