Ammattivalmentajat löytyvät Savitaipaleelta: "Työtä voi tehdä mistä päin tahansa"

Mika Strandén

Sirpa Vakkila koordinoi suomalaisten jalkapallovalmentajien koulutusta ja edunvalvontaa Savitaipaleen yritystalosta käsin.
Sirpa Vakkila koordinoi suomalaisten jalkapallovalmentajien koulutusta ja edunvalvontaa Savitaipaleen yritystalosta käsin.

Savitaipaleen yritystalosta löytyy myös Suomen jalkapallovalmentajat ry. Yhdistys toimi aiemmin Vantaalla, mutta muutto toi Sirpa Vakkilan Savitaipaleelle.

— Meillä on mökki Partakoskella. Näitä minun töitä pystyy tekemään netin välityksellä mistä päin tahansa.

Yhteisöllisyys houkutti Vakkilaa . Yritystalon yrittäjillä on myös oma Whatsapp-ryhmä.

— Työhöni kuuluu kaikki jäsenpalveluasiat. Lisäksi teen meidän verkkolehteä ja paria printtilehteä. Ongelmatilanteissa annamme jäsenillemme lainopillisia neuvoja ja muuta tukea.

Suomen jalkapallovalmentajat järjestää valmentajille koulutuksia ympäri Suomessa. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki suomalaiset jalkapallovalmentajat.

Vakkila tekee töitä myös AT-Tuote Oy:lle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.