SaiPan Marko Ek ei halua ottaa kantaa jäähallin sijoituspaikkaan — ”En halua spekuloida asialla”

Kai Skyttä

Toimitusjohtaja Marko Ek ei halua ottaa kantaa jäähallin sijaintivaihtoehtoihin tässä vaiheessa. Arkistokuva.
Toimitusjohtaja Marko Ek ei halua ottaa kantaa jäähallin sijaintivaihtoehtoihin tässä vaiheessa. Arkistokuva.

SaiPan toimitusjohtaja Marko Ek otti perjantaina esitellyt jäähallin sijaintivaihtoehdot vastaan kiinnostuneena. Omaa suosikkiaan esitetyistä vaihtoehdoista Ek ei tässä vaiheessa halua tuoda julki.

—En osaa sanoa, mikä voisi olla paras. En halua tässä vaiheessa ottaa kantaa ja ohjailla keskustelua mihinkään suuntaan, Ek sanoo.

—Vaihtoehdot ovat mielenkiintoisia. Kun on linjattu, että halli tulee Kisapuistoon tai lähemmäksi keskustaa, on hienoa, että se ei tule olemaan kauempana.

Ekin mukaan SaiPaa ei ole kuultu tässä vaiheessa sijoitusvaihtoehtoja suunniteltaessa. Jatkossa hän uskoo, että mielipidettä kysytään.

—Eiköhän siihen tule kaikki jääurheilua harjoittavat seurat

Viidestä sijoitusvaihtoehdosta kolme on keskustan tuntumassa ja yksi ydinkeskustassa. Miten keskeinen sijainti palvelisi SaiPan tarpeita?

—Ei Kisapuistokaan kaukana ole. En halua spekuloida asialla.

Mikä on tällä hetkellä suosikkisi uuden jäähallin paikaksi? Äänestä alla. Jos upotus ei toimi, voit äänestää täällä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet