Yle: Blue White Eaglesta tehtiin kaksi ostotarjousta

Marleena Liikkanen

Blue White Eaglea esiteltiin mahdollisille ostajille Rauhassa 6. maaliskuuta.
Blue White Eaglea esiteltiin mahdollisille ostajille Rauhassa 6. maaliskuuta.

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi on saanut kaksi tarjousta Rauhan aavelaivana tunnetusta Blue White Eaglesta. Tarjousten määräaika umpeutui perjantaina iltapäivällä. Tarjouksista uutisoi Yle.

Ylen uutisen mukaan ympäristötoimi ja Lappeenrannan hankintayksikön virkamiehet perehtyvät tarjouksiin ensi viikolla. Ympäristötarkastaja Toni Pöntelin kertoo Ylelle, että mahdollisen ostajan odotetaan siirtävän Blue White Eagle pois Rauhan rannasta viimeistään kesäkuussa.

Ylen mukaan on mahdollista, että tarjouksia ei hyväksytä.

Ympäristötoimi esittelin Blue White Eaglea mahdollisille ostajille edellisviikolla. Yksi ostotarjouksen edellytys oli, että laiva siirretään pois Rauhan rannasta, jossa se on lojunut yli viisi vuotta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.