Parikin rekkaa luisteli ulos loskaiselta tieltä Lemillä — Kukaan ei loukkaantunut, mutta rekat tukkivat kaistoja osittain

Niina Villman

Parikin rekkaa luisteli ulos loskaiselta tieltä Lemillä — Kukaan ei loukkaantunut, mutta rekat tukkivat kaistoja osittain

Valtatiellä 13 Lemillä suistui parikin raskasta ajoneuvoa tieltä tiistaina kahden ja kolmen välillä iltapäivällä, kertoo pelastuslaitos.

Uskinmutkan kohdalla sattuneessa ojaanajossa ennen puolta kolmea rekan nuppi jäi pystyyn, mutta perävaunu kaatui. Toinen ajokaista meni osittain tukkoon ja paikalla tarvittiin liikenteenohjausta. Kuljettaja ei loukkaantunut.

Puolisen tuntia myöhemmin suistui täysperävaunurekka ojaan muutaman kilometrin päässä edellä mainitusta paikasta Savitaipaleelle päin. Rekka jäi pyörilleen eikä kuljettaja loukkaantunut, mutta jonkin verran liikennehaittaa tästäkin ojaanajosta tuli.

Kumpikin rekka oli ajossa tyhjillään. Niitä pyritään saamaan takaisin tielle hinaamalla.

Pelastuslaitoksen mukaan keli oli onnettomuuspaikoilla kehnonlainen loskan ja jään vuoksi. Tielle on tilattu lisähoitoa.

Kuutostiellä Lappeenrannassa osui henkilöauto tien keskikaiteeseen vähän ennen puolta kolmea. Autossa yksin ollut kuljettaja selvisi tilanteesta tarkastuksella. Tälläkin kohtaa tie oli loskainen.

Kommentoidut