Kiiveri keskeytti viimeisen kilpailunsa Koreassa ja sijoittui maailmancupin neljänneksi

AOP/imago sport

Maailmancupin pronssimitali jäi Santeri Kiiveriltä kuuden pisteen päähän.

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri lähti taistelemaan pujottelun maailmancupin mitalista Etelä-Korean PyeongChangin finaaleissa viime yönä Suomen aikaa.

Maailmancupin pisteissä kolmantena ennen finaalikisaa ollut Kiiveri oli ensimmäisen kierroksen jälkeen neljäntenä, mutta keskeytti toisen laskun lopussa kaatumisen takia ja sijoittui cup-neloseksi kuuden pisteen erolla pronssimitaliin.

— Reissuhan meni kai oikein lupaavasti ensi kautta nähden, vaikka ei se siltä tällä hetkellä tunnu. Maailmancup on siis taputeltu tältä kauden ja vielä käydään puolustamassa pistejohtoa Eurooppa-cupin finaaleissa Veysonnazissa. Jospa sitten ensi vuonna vietetään synttäreitä joku muukin kuin kisapassi kaulassa, tänään 17 vuotta täyttänyt Kiiveri kommentoi Facebook-sivullaan.

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.