Ketterä aloittaa Mestis-karsinnat tänään Iisalmessa — Kotipelien lippuja jäi vielä myyntiin jäähallin ovelle

Tenho Tiilikainen

Jani Tiippana ja Sari Niinimäki-Sipolainen olivat aikaisin liikkeelle ennakkolippuja ostaessaan.

Mestiksen karsintasarjan liput kävivät hyvin kaupaksi ennakkomyynnissä Ketterän kotipelien osalta. Ketterän toimistolla oli torstaiaamuna pitkä jono lippua ostamaan tulleista. Päivän aikana jonoa ei juurikaan ollut, mutta asiakkaita kävi silti tasaisena virtana koko päivän ajan.

— Tällä hetkellä myyty reilut 1 500 lsippua ja uskoisin että iltaan mennessä lähennellään 2 000 myydyn lipun rajaa. Eniten on myyty tulevan lauantain Ketterä—Hokki peliä, mutta myös muiden pelien osalta kysyntä ollut hyvä. Lippupaketit ovat olleet myös suosittuja, Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo kertoi muutama tunti ennen ennakkomyynnin päättymistä.

Jäljelle jääneiden lippujen myynti jatkuu lauantaina jäähallilla, jossa myynti alkaa kello 10. Jokaiseen Ketterän kotiotteluun jätetään jonkin verran lippuja myytäväksi jäähallilla, kaikkia lippuja ei myydä ennakolta.

Ketterä aloittaa Mestiksen karsintasarjan perjantaina, kun se matkaa Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Ensimmäinen kotipeli on vuorossa heti lauantaina, kun Hokki haastaa Ketterän.

Karsintasarjassa pelaavat Suomi-sarjan välierien voittajajoukkueet Mestiksessä kolmelle viimeiselle sijalle sijoittuneet joukkueet. Karsintasarjassa joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Jokainen joukkue pelaa kahdeksan ottelua, eli neljä koti- ja vieraspeliä.

Sarjan kaksi parhaiten sijoittunutta joukkuetta lunastavat Mestis-paikan ensi kaudelle. Sijoille kolme, neljä ja viisi sijoittuneet pelaavat Suomi-sarjassa kaudella 2017—2018.

Juhana Nyman

Juhana Nyman

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.