Tilaajalle

Uusi keskuskeittiö on kuin huippumoderni tehdas: Kuumat keitot siirtyvät pumpulla kuljetusastioihin, katto pesee itse itsensä ja ruokavaunujen pesua varten on oma kone

Ensimmäiset ruoka-annokset lähtevät Imatran uudesta keskuskeittiöstä 3. kesäkuuta. Täydellä teholla keittiö pyörii syyskuussa, jolloin annoksia valmistuu päivittäin 4 500.

Anu Pakarinen

Katja Möhkö, Netta Kurkisuo ja Miia Kekäläinen aloittivat työt keittiöllä tällä viikolla. Kekäläisen kädessä on kauhankevennin, josta on paljon apua vaikkapa perunamuusin lappamisessa.
Katja Möhkö, Netta Kurkisuo ja Miia Kekäläinen aloittivat työt keittiöllä tällä viikolla. Kekäläisen kädessä on kauhankevennin, josta on paljon apua vaikkapa perunamuusin lappamisessa.

Imatran uutta keskuskeittiötä varustellaan ja viimeistellään kiivaaseen tahtiin.

Uusimmat uutiset