Pesä Ysit päätti kauden voittoon, vahvat otteet alemmassa jatkosarjassa eivät riittäneet pudotuspelipaikkaan

Kai Skyttä

Ville Lantalle Lappajärvi-ottelu oli toistaiseksi viimeinen Pesä Ysien pelinjohtajana. Ensi kaudella viuhkamiehenä aloittaa kouvolalainen Juho Kaikko.
Ville Lantalle Lappajärvi-ottelu oli toistaiseksi viimeinen Pesä Ysien pelinjohtajana. Ensi kaudella viuhkamiehenä aloittaa kouvolalainen Juho Kaikko.

Lappeenrannan Pesä Ysit hemmotteli kotiyleisöään täydellä pistepotilla kauden viimeisessä ottelussaan.

Naisten superpesiksessä viimeiseksi jäänyt ja karsimaan joutuva Lappajärven Veikot kaatui Vanhalla kentällä jaksoin 3—1 ja 4—1.

Yseille täysi kolmen pisteen potti oli kesän seitsemäs ja viides alemmassa jatkosarjassa, jossa sijoitus on toinen. Superpesiksessä Ysit sijoittuu yhdeksänneksi.

Runkosarjassa kompastellut Ysit aloitti jatkosarjan vahvasti. Kolmesta ensimmäisestä ottelustaan lappeenrantalaiset rohmusivat täydet pisteet, mutta edellisessä kotiottelussa tullut tappio Seinäjoelle romahdutti haaveet viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Puolivälieriin alemmasta jatkosarjasta yltää Seinäjoki. Kajaanin Pallokerho jää ysittärien taakse kymmenenneksi, kävi sunnuntaina pelattavassa päätöskierroksen toisessa ottelussa Seinäjoen ja Kajaanin välillä miten tahansa.

Ysien ykköspalkittu Lappajärveä vastaan oli lukkari Noora Patrikainen. Sisäpelissä Patrikaisen kumautti kunnarin tyhjään kenttään. Jokeri Anna Hellsten onnistui kotiutuksissa kahdesti ja teki muutenkin mailanvarressa täydellistä jälkeä.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.