Zsar Outlet julkaisi lisää sopimuksia — Kansainvälisten muotibrändien lomaan on tulossa suomalainen leipomokahvilaketju Arnolds

Kimmo Seppälä

Outlet-kylän rakentaminen Virolahdelle on täydessä käynnissä.
Outlet-kylän rakentaminen Virolahdelle on täydessä käynnissä.

Vaalimaalle rakennettava Zsar Outlet Villageen tulevien myymälöiden joukko on kasvanut. Keskiviikkona julkistetun tiedotteen mukaan Zsariin ovat tulossa italialainen kenkäliike Bagatt, käsilaukkuyritys Bracialini ja naistenvaateliike Flavio Castellani.

Vaate- ja asustepuolen ohella myös ruokatarjonta on täydentynyt. Vuokrasopimuksen solmijoiden joukossa on suomalainen Arnolds-leipomokahvilaketju. Tällä hetkellä Kymenlaakson ainoa Arnolds-kahvila toimii Kouvolassa. Aiemmin ketjuun kuuluva kahvila oli myös Kotkassa kauppakeskus Pasaatissa.

Zsariin tulevien liikkeiden nimiä on julkistettu vähitellen. Aiemmin tulostaan ovat kertoneet muun muassa Armani, Guess, Hugo Boss, Le Creuset, Nike ja ravintolayritys Restamax.

Rakennetaan kahdessa vaiheessa

Zsarin tiedotteen mukaan kauppakeskuksen rakennustyömaalla on saavutettu harjakorkeus. Zsar Outlet Villagen rakentaminen tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen valmistuttua ostoskylässä aloittaa toimintansa 60-65 kansainvälisiin brändeihin keskittynyttä liikettä.

Kun Zsar Outlet Village on valmis, se käsittää noin 20 000 neliötä ja liikkeitä siihen sijoittuu toistasataa.

Ostoskylään tulee myös noin 1 000 ravintola- ja kahvilapaikkaa. Työpaikkoja on arvioitu syntyvän noin 700-800. Investoinnin kokonaisarvo on noin 40 miljoonaa euroa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.