Etelä-Karjalassa sattunut useita murtovarkauksia viikon sisällä – Poliisi pyytää vihjeitä

Mika Strandén

Etelä-Karjalassa sattunut useita murtovarkauksia viikon sisällä – Poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi tiedottaa Etelä-Karjalan alueella sattuneista lukuisista varkauksista.

Luumäellä vietiin Paijainlahden venerannasta Evinrude-merkkinen 2-tahtinen ja 15hv perämoottori. Varkaus tapahtui lauantain 1.8 kello 17.30 ja keskiviikon 5.8 kello 14.30 välisenä aikana.

Lappeenrannan Mikonsaaressa murtauduttiin Mikonsaarentiellä sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon maanantai-illan 3.8. ja torstaiaamun 6.8. välisenä aikana. Asunnosta varastettiin Johnsered-merkkinen moottorisaha, Mercury-merkkinen perämoottori ja Suvi-merkkinen soutuvene.

Mikonsaaren lähellä Rajaluodon saaressa on murtauduttu perjantain 31.7. ja lauantain 1.8. välisenä aikana kesämökille ja varastettu aurinkopaneeli akkuineen, kannettava tietokone ja radio.

Imatran Mansikkalassa murtauduttiin Johtokadulla sijaitsevan yrityksen tiloihin ja vietiin suuria määriä kuparia ja työkaluja. Murto tapahtui torstain ja perjantain välisenä yönä 6.–7.8.

Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimella numeroon 0295414559.

Poliisi muistuttaa myös, että mökeillä kannattaa olla kunnollinen lukitus, valaistus ja valvontalaitteet. Mökkien ja vapaa-ajan asuntojen avaimet tulisi poliisin mukaan piilottaa huolella.