Curtis Hamilton ja Per Savilahti-Nagander siirtyvät Turun Palloseuraan, Markus Kojo ja Teemu Lämsä loppukaudeksi Lappeenrantaan

mIKA sTRANDÉN

Curtis Hamiltonia ei enää tällä kaudella nähdä SaiPassa.

SaiPan hyökkääjä Curtis Hamilton ja puolustaja Per Savilahti-Nagander siirtyvät loppukaudeksi Turun Palloseuran riveihin. Lainat kattavat loppukauden.

Kanadalais-yhdysvaltalainen Hamilton, 25, on tehnyt SaiPassa 43 ottelussa tehot 14+13=27. Hän kantoi kahdessa edellisessä ottelussa SaiPan kultakypärää.

Kuudetta liigakauttaan Suomessa pelaava ruotsalaispuolustaja Savilahti-Nagander on kuluvalla kaudella tehnyt tehot 1+4=5.

TPS:n tiedotteessa kerrotaan, että Hamilton saapuu Turkuun keskiviikkona. Hän osallistuu joukkueen harjoituksiin torstaina ja pelaa perjantaina TPS:n kotiottelussa.

Savilahti-Nagander sai viikko sitten ottelussa kiekon kasvoihin. Vamman jälkitarkastus on perjantaina Turussa, jonka vuoksi puolustaja ei pelaa vielä perjantaina.

TPS:n hyökkääjä Teemu Lämsä ja puolustaja Markus Kojo siirtyvät loppukauden lainalla SaiPaan.

TuTon kasvatti Lämsä on tällä kaudella pelannut TPS:ssa kolme liigaottelua ja Mestistä SaPKossa 11 ottelua. Yhteensä Lämsällä on 41 Liiga-ottelua (1+3=4) sekä 46 Mestis-ottelua (8+15=23).

Kojon osalta tänään katkolla ollutta sopimusta jatketaan kauden loppuun asti. Kojo on pelannut SaiPassa viidessä ottelussa, joissa hän on antanut yhden maalisyötön.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.