IPV avaa superpesiskautensa Espanjassa Sotkamoa vastaan ensi huhtikuussa

Janne Lehtonen

Pesislegenda Toni Kohonen pistää IPV:n joukkueen puntariin heti ensi kauden avausottelussa.

Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy avaavat ensi kesän Superpesiskauden Espanjassa pelattavalla ottelussa. Joukkueet kohtaavat huhtikuun lopulla sunnuntaina 23.4. 2017 Espanjan Fuengirolassa.

Superpesiksen kaikkien aikojen ensimmäinen ulkomailla pelattava ottelu varmistui maanantaina. IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on ollut viikonloppuna neuvottelemassa Fuengirolan kaupungin edustajien kanssa kenttä- ja muista asioista.

— Hienoa, että tällainen tapahtuma saadaan aikaan ja vielä itsenäisyyden juhlavuonna, Valkeapää pohtii.

Myös Sotkamon Jymyn urheilutoimenjohtajalla Mikko Kuosmasella on hymy herkässä.

— Mahtavaa päästä tekemään uniikkia juttua paikallisten ja Espanjassa asuvien suomalaisten edessä. Uskon, että katsomot ovat täynnä ja noin 3000 ihmistä näkee huippupesäpalloa, Kuosmanen hymyilee.

Sotkamon Jymy on huhtikuussa leirillä Espanjassa, IPV lentää sarja-avaukseen ilmeisesti perjantaina kahta päivää ennen ottelua.

— Tällä tavalla saamme myös yhdistettyä harjoitusleirin sarja-avauksen yhteyteen, Kuosmanen sanoo.

Suomesta tullaan järjestämään räätälöityjä matkapaketteja Espanjaan lähteville. Ennen virallisen myynnin alkamista varauksia on tehty ennakkoon jo 200.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.