Suuri jäähallikeskustelu käynnistyy Etelä-Saimaan toimitalolla keskiviikkoiltana — Tule paikalle, seuraa keskustelua suorana netissä tai lähetä kysymyksesi keskustelijoille ennakkoon

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita kertomaan mielipiteensä uuden jäähallin hinnasta ja sijainnista. Keskustelutilaisuus alkaa illalla puoli kuudelta pulla- ja kahvitarjoilulla.

Kai Skyttä

Jäähallikeskustelun juontaa Etelä-Saimaan urheilutoimituksen esimies Vesa Salminen. Paikalla on myös päätoimittaja Eeva Sederholm.
Jäähallikeskustelun juontaa Etelä-Saimaan urheilutoimituksen esimies Vesa Salminen. Paikalla on myös päätoimittaja Eeva Sederholm.

Etelä-Saimaan keskustelutilaisuus uuden jäähallin rakentamisesta järjestetään keskiviikkona.

Etelä-Saimaan toimitalossa järjestettävän tilaisuuden tarkoituksena on käydä avointa ja moniäänistä keskustelua jäähalli-investoinnista.

Keskustelemaan saapuvat SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen, kaupunginvaltuutettu Markus Iitiä (kok.), kaupunginvaltuutettu Virpi Junttila (vihr.), Lappeenrannan kaupungin liikuntapaikkarakentamisen projektijohtaja Ilkka Oksman ja konsultti Tuomas Santasalo. Tilaisuuden vetää Etelä-Saimaan urheilutoimituksen esimies Vesa Salminen.

Ohjelma alkaa illalla kello 17.30 kahvi- ja pullatarjoilulla. Varsinainen keskustelu käynnistyy kello 18.

Tilaisuus on ilmainen, ja kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita tapahtumaan. Ohjelmaa voi myös seurata ja kommentoida Etelä-Saimaan verkkosivuilla osoitteessa esaimaa.fi.

Jos ei pääse paikalle, keskustelijoille voi lähettää etukäteen kysymyksiä sähköpostilla osoitteeseen uutinen@esaimaa.fi. Viestin otsikoksi kannattaa kirjoittaa jäähallikeskustelu. Kysymyksiä voi esittää myös tämän jutun kommenteissa.

Kommentoidut