Henkilöauton kuljettaja suistui ulos tieltä Joutsenossa — Pelastuslaitos joutui ottamaan hänet autosta ulos katon kautta

Ensihoito vei onnettomuudessa loukkaantuneen tarkistettavaksi sairaalaan.

Kai Skyttä

Ulosajo sattui Joutsenossa keskiviikkoaamuna.
Ulosajo sattui Joutsenossa keskiviikkoaamuna.

Joutsenossa sattui keskiviikkoaamuna henkilöauton ulosajo. Onnettomuus sattui Joutsenon Nevalassa lähellä Penttiläntien ja Tiimonmäentien risteystä. Ulosajaneessa autossa oli sisällä vain yksi henkilö. Kuljettaja oli ajanut kaarteessa tieltä ulos ja törmännyt siltarumpuun. Auto päätyi kyljelleen ojaan.

Päivystävä palomestari Kari Ahonen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että pelastuslaitos joutui avaamaan auton kattoa, jotta loukkaantunut henkilö saatiin autosta ulos.

— Ensihoito vei hänet tarkistettavaksi sairaalaan, kertoo Ahonen.

Henkilö oli ollut tajuissaan. Hän oli jäänyt autoon kiinni jaloistaan.

Ahosen mukaan auto oli törmäyksessä muuttanut muotoaan.

— Auto ei kuitenkaan ollut niin rutussa, etteikö ovia olisi saanut auki. Hänet saatiin vain helpoiten ulos katon kautta.

Toinen kaista oli poissa käytöstä vähän aikaa, ja poliisi ohjasi liikennettä raivaustöiden ajan.

Onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa, mutta poliisi tutkii asiaa. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtuneesta kello 8:17.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet