Marko Räsäsen ja Jarkko Raution vaihtoautoliike Menoauto avasi toimipisteen myös Lappeenrantaan

Tähän asti Menoauto on toiminut Imatran Anssinkadulla.

Kaisa Beltran

Imatra sai kaksi uutta autoyrittäjää loka-marraskuun vaihteessa. Nyt Marko Räsänen (vasemmalla) ja Jarkko Rautio tekevät aluevaltauksen Lappeenrantaan.
Imatra sai kaksi uutta autoyrittäjää loka-marraskuun vaihteessa. Nyt Marko Räsänen (vasemmalla) ja Jarkko Rautio tekevät aluevaltauksen Lappeenrantaan.

Imatran Anssinkadun vaihtoautoliike Menoauto on laajentanut reviiriään Lappeenrantaan. Yrittäjät Marko Räsänen ja Jarkko Rautio ostivat entisen Delta Auton liiketoiminnan lokakuun lopulla ja laittoivat kerralla tuulemaan.

Kilpailevan paikkakunnan maisemat laajenevat nyt Toikansuontiellä sijaitsevalla uudella toimipisteellä.

— Ajatuksissa oli alusta lähtien, että halutaan vaihtoautomyyntiin mahdollisesti volyymia enemmän. Sitten vapautui hyvä liiketila ja iskettiin saman tien kiinni, Lappeenrannan läheisyys on hyvinkin looginen ja väestöpohja isompi, kertoo Räsänen.

Viralliset avajaiset tammikuussa

Tällä hetkellä Lappeenrannan toimipisteestä puuttuu vielä valomainoksia. Avajaiset pidetään tammikuun puolessa välissä, arvelee Räsänen.

— Joulukuu on autokaupalle heikkoa aikaa, mutta miehitys on pääpiirteittäin päällä loppuvuoden ja täydellä teholla mennään vuodenvaihteen jälkeen.

Lappeenrannan toimipiste pyörii aluksi kahden työntekijän voimin, kun Imatralla henkilökunnan vahvuus on kuusi. Uutta henkilöstöä haetaan paraikaa Lappeenrantaan.

Räsäsen mukaan ensimmäinen kuukausi Anssinkadulla on ollut posiitivinen kokemus. Odotukset ensi vuoteen ovat sen mukaiset.

— Synergiaetuja on, Imatralla homma lähti varovaisen posiitivisesti käyntiin ja Lappeenranta on ollut hyvä vaihtoautopaikkakunta, hän tietää kymmenen vuoden kokemuksella naapurikaupungista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.