Metsä Fibren Joutsenon tehdas ansioitui työturvallisuudessa

Hannu Vallas

Metsä Fibren tehtaalla ja tehdasalueella tehtiin taas työturvallisuusennätys: 429 päivää ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia.
Metsä Fibren tehtaalla ja tehdasalueella tehtiin taas työturvallisuusennätys: 429 päivää ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia.

Metsä Fibren Joutsenon tehdas on valittu yhtiön vuoden 2016 turvallisimmaksi tehtaaksi. Joutsenon tehdasalueella ei ole sattunut poissaoloon johtaneita tapaturmia 429 päivään, mikä on myös tehtaan oma ennätys.

Hyvän tuloksen mahdollistaa henkilöstön ennakoiva turvallisuustyö ja laadukas toiminta joka päivä, toteaa Metsä Fibren tuotantojohtaja Ismo Nousiainen tiedotteessa. Nousiaisen mukaan näin pitkä tapaturmaton jakso koko tehdasalueella kertoo vahvasta yhteistyöstä myös palvelutoimittajien kanssa.

Työturvallisuusansioista Joutsenon tehtaalla jaettiin eilen kiertopalkintona samovaari, joka on kiertänyt yhtiössä jo monen vuoden ajan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.