Etelä-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi syytteet laittoman maahantulon järjestämisestä — Nelihenkinen perhe ei koskaan saapunut Venäjältä Suomeen

Käräjäoikeuden mukaan ei kuitenkaan löytynyt riittäviä todisteita siitä, että maahantulon yritys olisi todella käynnistynyt.

Kai Skyttä

Etelä-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi syytteet laittoman maahantulon järjestämisestä. Arkistokuva.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on hylännyt syytteet laittoman maahantulon järjestämistä koskevassa jutussa. Kolmea ulkomaalaistaustaista miestä syytettiin laittoman maahantulon järjestämisestä ulkomaalaiselle perheelle Pohjois-Venäjältä Suomeen.

Käräjäoikeus katsoi, että syytetyistä kahdella miehellä oli tarkoitus tuoda nelihenkinen perhe Suomeen. Käräjäoikeuden mukaan ei kuitenkaan löytynyt riittäviä todisteita siitä, että maahantulon yritys olisi todella käynnistynyt. Yksi syytetyistä sekä nelihenkinen perhe olivat niin kaukana rajasta, ettei vaaraa rajan ylityksestä syntynyt.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat