Jussi Markkanen taistelee selän kanssa — ”Pitkällä tähtäimellä tämä ei voi jatkua näin”

mIKA sTRANDÉN

Frans Tuohimaa (edessä) on saanut täyden torjuntavastuun, kun Jussi Markkanen on ollut selkävaivojen vuoksi sivussa.

Jussi Markkanen, 42, seurasi myös Sport-pelin katsomosta. SaiPan maalilla jääkiekkoliigan ikäpresidentti nähdään aikaisintaan ensi viikolla.

— Tutkittu on, ei mitään vanhuutta vakavampaa. Eihän se ole mikään salaisuus, että selän kanssa on taisteltu, Markkanen kertoo.

Tutkittu on, ei mitään vanhuutta vakavampaa.

Hänen mukaansa kuvista ei ole löydetty mitään sellaista, mikä estäisi pelaamisen.

— Se on vain ottanut vähän osumaa, normaalia osumaa. Nyt se tuntuu ihan hyvältä. Levolla sen pitäisi kuntoutua.

Markkanen on torjunut tällä kaudella kahdessa liigaottelussa, sarja-avauksessa KooKoota vastaan ja 22. syyskuuta pelatussa vierasottelussa Lahden Pelicansia vastaan.

Molempien pelien jälkeen hän katosi kokoonpanosta ja penkkivahtina on istunut A-juniori Niclas Westerholm.

Markkanen myöntää, että jos selkäongelmat alkavat olla jatkuvia, joukkueen maalivahtipaletti täytyy miettiä vaikka kesken kauden uudelleen yhdessä urheilujohtaja Antti Tuomenoksan kanssa.

— Tottakai pitää tehdä päätöksiä, jos niikseen tulee. Nyt olemme selvinneet, kun on ollut vain kahden pelin viikkoja ja Fränä (Frans Tuohimaa) on pelannut hyvin, mutta minunkin pitää pystyä pelaamaan ja auttamaan joukkuetta. Pitkällä tähtäimellä tämä ei voi jatkua näin. |

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.