Tilaajalle

Ennen olutmaistajaisia ei kannata syödä kurkkupastilleja — Biersommeliere Heini Nyman kertoo, ettei oluenmaistelijan tarvitse sylkeä lasiin

Itävallassa hankittu koulutus vei kotkalaisen Heini Nymanin syvälle oluiden maailmaan. Sam´s Pubin tiskin takana työskentelevä nainen uskoo pienpanimoiden suosion jatkuvan.

Johanna Vehkaluoto

Heini Nyman kiinnostui olutsommelierin koulutuksesta, kun hän kuuli, että pari suomalaista oli valmistunut olutsommeliereiksi osallistuttuaan koulutukseen The British Beer Academysta.
Heini Nyman kiinnostui olutsommelierin koulutuksesta, kun hän kuuli, että pari suomalaista oli valmistunut olutsommeliereiksi osallistuttuaan koulutukseen The British Beer Academysta.

Karhulassa Sam´s Pubin tiskin takana työskentelevä Heini Nyman tietää oluesta ja sen valmistuksesta taatusti enemmän kuin suurin osa suomalaisista. Hän on juuri palannut olutasiantuntijoiden koulutuksesta Itävallasta ja on nyt Biersommeliere.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.