Kaahaaja pakeni poliisia varastetulla autolla — löytyi Rautjärveltä kesäasunnolta, jonne oli murtautunut

Poliisi sai kiinni Kuutostiellä ja Rautjärvellä hurjastelleen kuljettajan lauantai-iltana. Harmaa pakettiauto ajoi kovaa vauhtia poliisia vastaan Kuutostiellä, jolloin poliisipartio kääntyi sen perään.

Tutkinnanjohtaja Teemu Liikkanen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että myöhemmin poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan auto on ajanut tieltä ulos Rautjärven Simolanmäessä.

Auton kuljettanut mies löytyi kesäasunnolta, jonne hän oli murtautunut ilmeisesti poliisilta piiloutuakseen. Myös auto osoittautui anastetuksi.

Miestä jäljestämässä oli myös koirapartio, mikä Liikkasen mukaan on normaalia toimintaa, koska mies pakeni metsään. Koira vainuaa nopeasti, joten koirapartioita käytetään, kun mennään maastoon.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.