Kahdelle työmaalle murtauduttiin Lappeenrannassa: Varkaat anastivat työkaluja, taskulamppuja ja puhelinlatureita – Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista

Poliisin haaviin jäi huumaantuneena ja ilman korttia ajaneita kuljettajia keskiviikkona.

Kai Skyttä

Kahdelle työmaalle murtauduttiin Lappeenrannassa: Varkaat anastivat työkaluja, taskulamppuja ja puhelinlatureita – Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista

Lappeenrannassa murtauduttiin Leirissä sijaitsevaan työmaaparakkiin 22.–25. tammikuuta välisenä aikana. Varkaiden mukaan lähti Makita-merkkisiä työkaluja.

Lisäksi varkaat murtautuivat kaupungin keskustassa kauppakeskuksen työmaan varastoon, josta anastettiin taskulamppuja ja puhelinlatureita. Murto tehtiin 17.–18. tammikuuta välisenä aikana.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 414 559.

Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennaltaehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Huumaantuneena ja kortitta ajaneita kuskeja liikenteessä

Poliisi tavoitti keskiviikkona liikennevalvonnan yhteydessä neljä henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen liikennerikoksiin.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena, ja syyllistyneen rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen. Lisäksi kahden kuljettajan epäillään ajaneen ilman vaadittavaa ajo-oikeutta, ja syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannan keskustasta Rauhan ja Kariniemen kaupunginosista sekä Imatralta Vuoksenniskalla.