Kahden erän pyöritys ei riitttänyt Ketterälle: SaPKo veti jälleen pitemmän korren

Tenho Tiilikainen

Jesse Juntheikki vei Ketterän avauserässä tasoihin.

Ketterä joutui taipumaan toistamiseen lempiviholliselleen SaPKolle Mestiksen harjoitusotteluissa Savonlinnassa keskiviikkoiltana. Kahden erän ajan kaukalossa sekavasti koheltanut SaPKo löysi kolmannessa erässä ammattiylpeytensä, teki kolme erikoistilanneosumaa ja kukisti Ketterän maalein 4-2 (1-1, 0-1, 3-0).

Ottelun avausmaali nähtiin jo reilun neljän minuutin pelin jälkeen kun Jaakko Lantan rannelaukaus painui Ketterä-maalin takaylänurkkaan. Ketterä tasoitti pelin ajassa 18.15 kun Jesse Juntheikki pyöräytti kiekon vanhanaikaisella SaPKon maaliin. Maalia ennen Ketterä oli pyörittänyt kaksi minuuttia tuloksetonta ylivoimaa

Toinen erä ei juuri tuonut muutosta isoon kuvaan. Selvästi innokkaammin pelissä mukana oleva Ketterä teki erän ainoan osuman komealla hyökkäyksellä. Maalin viimeisteli Ville Tenosalmi.

Päätöserään SaPKo ryhdistäytyi ja tasoitti ensin pelin alivoimaosumalla. Muutamaa minuuttia myöhemmin SaPKo onnistui vihdoin tekemään maalin myös ylivoimalla. Päätöslukemat viimeisteli Toni Henttonen tyhjään Ketterä-maaliin.

SaPKon maalilla Joonas Toivonen torjui 25 laukausta ja Ketterän maalilla Santeri Lipíäinen ainoastaan 15 kertaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen viikko sitten Imatralla päättyi sekin Savonlinnan voittoon 3-1.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.