SaiPalle kauden 23:s tappio, joukkue jäi maaleitta Turussa

kai skyttä

Myös Brock Trotterilla on ollut viime aikoina vaikeaa. Trotter on tehnyt SaiPalle yhden maalin 11 viime ottelussa.
Myös Brock Trotterilla on ollut viime aikoina vaikeaa. Trotter on tehnyt SaiPalle yhden maalin 11 viime ottelussa.

Synkkä kolmas erä painoi SaiPan tappioon Turun Palloseuran vieraana jääkiekkoliigassa. SaiPa piti kotijoukkueen nollilla 43 minuuttia, mutta sen jälkeen TPS teki kuudessa minuutissa kolme maalia ja voitti lopulta 3—0 (0—0, 0—0, 3—0).

SaiPan kohtaloksi koituivat omat virheet. TPS:n kaksi ensimmäistä maalia syntyivät läpiajoista, kun Ilkka Pikkarainen ja hetkeä myöhemmin Patrik Virta ampaisivat karkumatkalle ja viimeistelivät varmasti.

Pikkaraisen maali syntyi SaiPan pelatessa ylivoimaa. Virran osumaa edelsi SaiPan kiekonmenetys keskialueella.

TPS:n kolmannen maalin laukoi siniviivalta Tomi Kallio. Kiekko livahti helpon oloisesti SaiPan maalivahdin Jussi Markkasen alta maaliin.

Markkasen piikkiin SaiPan tappio ei silti mene, sillä konkarivahti piti torjunnoillaan joukkueensa pitkään pelissä mukana.

SaiPan murheenkryyni oli jälleen ylivoimapeli, joka jäi tehottomaksi kolmesta yrityksestä huolimatta. Sen sijaan omissa kolisi Pikkaraisen 1—0-alivoimamaalin muodossa, jonka jälkeen SaiPan oma peli lamaantui pahasti.

Vielä avauserässä SaiPa oli TPS:ää parempi. Erityisesti Tero Koskirannan vitja loi monta maalintekopaikkaa, mutta laukausten laatu jäi heikoksi.

SaiPan kausi jatkuu tiistaina 3. tammikuuta, jolloin se isännöi Kisapuistossa sarjakakkosta Kuopion KalPaa.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.