900 osti lipun LprHC Festeille: ”Puretaan ensin tämä vuosi ja päätetään sitten jatko”

Elena Liseytseva

LprHC Fest rakentui Lappeenrannan Huhtiniemeen viime viikolla. Mika Huotari (vas.) ja Heikki Takkinen kasasivat keskiviikkona pientä lavaa.

LprHC Fest kokosi Lappeenrannan Huhtiniemeen noin 900 lipun maksanutta festivaalivierasta viime viikonloppuna. Lauantai oli perjantaita vilkkaampi, tapahtuman tuottaja Arttu Patolahti kertoo.

Kävijämäärä menee pitkälti yksiin viime vuoden kanssa, mutta alueelle olisi mahtunut enemmänkin festarikansaa. Tapahtumaan oli myynnissä 1 200 lippua.

Tuottajan mukaan kävijämäärää verottivat viikonlopun muut vaihtoehtomusiikkitapahtumat, kuten Kouvolan Jättömaa ja Helsingissä järjestetty Hori Smoku. Kokonaisuutena LprHC Fest meni kuitenkin hyvin.

— Ei ollut järjestyshäiriöitä ja aikataulut pitivät, Patolahti kertoo.

Hänen mukaansa LprHC soi mahdollisesti myös ensi vuonna.

— Puretaan ensin tämä vuosi ja päätetään sitten jatko. Paljon on kiinni vapaaehtoisista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet