Pataleipää, munakasrullaa ja ruusukaalisalaattia — Starboxin bloggaajilta nautinnollisia reseptivinkkejä

Kakkupuoti Hurmaava

Ruusukaalisalaatti pekonilla ja karamellisoidulla omenalla.

Starbox-reseptivinkkeihin päätyi tällä kertaa muutama suolaisempi tarjokas. Bloggaajat ohjeistavat muun muassa pataleivän, savulohi-munakasrullan ja ruusukaalisalaatin saloihin.

Smiling Forever

Pataleipä viihtyy kelmun alla valurautapadassa 12 tuntia ennen paistamista.

Smiling Forever -blogin Suvi Parkkinen opastaa tekemään aamupalaksi pataleipää valurautapadassa. Leipä kannattaa laittaa pataan jo edellisiltana, ja paistaa valmiiksi aamulla. Parkkinen kuvaa tuoretta leipää jumalaisen hyväksi.

Still a Weirdo

Kylmäsavulohi-munakasrulla.

Still a Weirdo -blogin Hanna puolestaan neuvoo kylmäsavulohi-munakasrullan saloihin. Lohen ja munan lisäksi rullaan tulee muun muassa katkarapuja, pinaattia ja tuorejuustoa.

Kakkupuoti Hurmaavan Mari on laittanut ruusukaalisalaattia pekonilla ja karamellisoidulla omenalla. Resepti on mainio, vaikka ruusukaalien paras sesonki ehtikin jo mennä ohi.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.