Jätteistä teollisuuskomposiitteja valmistava lappeenrantalaisyritys haluaa myös kansainvälisille markkinoille, sillä kasvupotentiaali on suuri: "Lopputuotteissamme on yhteensä sadan miljardin euron markkinat"

Lappeenrantalaisyritys Wimao käynnisti uuden jätekomposiittilaitoksensa tuotannon viime viikolla Kukkuroinmäen jätekäsittelylaitoksella. Kunhan toiminta Suomessa kehittyy, Wimao haluaa myös kansainvälisille markkinoille.

Kai Skyttä

Tuotantotalouden
diplomi-insinööri ja Wimaon toimitusjohtaja Ville Immonen muistetaan myös
jääkiekkokaukaloista. Hän pelasi SM-liigassa SaiPan ja TPS:n paidoissa 325 ottelua vuosina 1996—2004.
Tuotantotalouden diplomi-insinööri ja Wimaon toimitusjohtaja Ville Immonen muistetaan myös jääkiekkokaukaloista. Hän pelasi SM-liigassa SaiPan ja TPS:n paidoissa 325 ottelua vuosina 1996—2004.

Jäteraaka-aineista erilaisia komposiitteja teollisuuden käyttöön valmistava Wimao oli mukana tämänvuotisessa Kasvu Open –kasvuyrittäjyyskilpailussa, jossa se selvisi sadan parhaan suomalaisyrityksen joukkoon. Lappeenrannasta mukana oli kolme muutakin yritystä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet