Parikkalan kunnanhallitus: Kunnanjohtaja ei syyllistynyt elinkeinojohtajan kiusaamiseen

Kunnanhallitus katsoo, että elinkeinojohtaja on voinut joissain tilanteissa kokea kunnanjohtajan käyttäytymisen epäasiallisena, mutta kiusaamisen tunnusmerkit eivät täyty. Nyt näiltä kahdelta viranhaltijalta odotetaan asiallista käytöstä ja yhteistyötä.

Marleena Liikkanen

Parikkalan kunnanjohtaja Vesa Huuskonen on vapautettu kiusaamissyytteistä.
Parikkalan kunnanjohtaja Vesa Huuskonen on vapautettu kiusaamissyytteistä.

Parikkalan kunnanjohtaja Vesa Huuskosen saa puhtaat paperit kunnanhallitukselta. Hänen ei katsota syyllistyneen kiusaamiseen. Elinkeinojohtaja Pekka Reiman oli tehnyt kunnanjohtajasta häirintäilmoituksen, jota käsiteltiin kunnanhallituksessa tänään.

Kunnanhallitus toteaa, että elinkeinojohtaja on voinut joissain tilanteissa kokea kunnanjohtajan käyttäytymisen epäasiallisena. Kunnanhallitus kuitenkin katsoo, etteivät epäasiallisen kohtelun ja kiusaamisen tunnusmerkit täyty.

Jatkossa kunnanhallitus edellyttää molemmilta osapuolilta asiallista ja ammatillista käytöstä niin, että kunnan etu toteutuu kaikissa tilanteissa eikä kummankaan viranhoito hankaloidu.

Lisäksi kunnanhallitus vaatii että, Huuskosen ja Reimanin on kehitettävä keskinäistä yhteistyötä ja viestintää sekä selkiytettävä tehtäviensä roolijakoa.

Kunnanhallitus toteaa asian loppuunkäsitellyksi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut