Auto syttyi palamaan kesken ajon Lappeenrannassa Mikkelintiellä — katso video rajusta palosta!

Auto syttyi palamaan kesken ajon tänään puoliltapäivin Mikkelintiellä lähellä Rutolantien risteystä. Etelä-Saimaan lukija Teemu Kettunen otti kuvan auton sammutustöistä.
Auto syttyi palamaan kesken ajon tänään puoliltapäivin Mikkelintiellä lähellä Rutolantien risteystä. Etelä-Saimaan lukija Teemu Kettunen otti kuvan auton sammutustöistä.

Auto syttyi palamaan Lappeenrannassa kesken ajon puoliltapäivin. Tapaus sattui Mikkelintiellä Rutolantien risteyksen kohdalla.

Kuljettajalla oli matkalla autollaan kohti Lappeenrantaa, kun henkilöauto oli syttynyt kesken ajon palamaan.

— Kuljettaja ei ollut itse huomannut tapahtunutta, vaan perässäajaja oli ohittanut auton ja näyttänyt kuljettajalle pysähtymismerkkiä. Auto oli savuttanut ulospäin voimakkaasti, kertoo vuoromestari Olli Tarhonen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Kuljettaja oli tullut ulos autostaan. Kuljettajalle ei sattunut palossa mitään eikä liikenteelle ollut merkittävää vaaraa.

— Liikenne ei pysähtynyt missään vaiheessa. Ohjasimme liikennettä sammutustöiden ajan, kertoo Tarhonen.

Hänen mukaan auton palossa ei ollut räjähdysvaaraa. Henkilöauto kuitenkin tuhoutui lunastuskuntoon.

Autopalot kohtuullisen yleisiä

Tarhosen mukaan auton palamiset ovat pelastuslaitokselle aika tyypillisiä tehtäviä.

— Vastaavia tapauksia sattuu on aina silloin tällöin.

Palon tarkka syttymissyy ei ole selvillä, mutta Tarhonen arvelee, että kyseessä olisi ollut tekninen vika jossakin auton laitteessa.

— Kun palo leviää, autot palavat aika kiivaasti, sillä autossa on kumia ja muuta materiaalia, joka palaa hyvin.

Auto on hinattu pois tiealueelta. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 12:04.

Etelä-Saimaan lukija Teemu Kettunen oli paikalla ja kuvasi palosta videon. Katso videolta, miten hurjasti auto on palanut!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.