Starboxin reseptivinkit alkuviikkoon: Herkullista stroganoffia, tomaatti-kesäkurpitsapastaa ja muhkeita mokkapaloja

Starbox

Stroganoffin lisukkeeksi sopivat perunat tai muussi.

Starbox-bloggareita löytyy jälleen ruoka- ja juoma-blogeista vinkeitä vinkkejä alkuviikon ruokalistalle.

Herkullinen stroganoff on helppo, mutta ei kovin nopea ruoka. Ohje löytyy Smiling Forever -blogista, jota pitää Suvi Parkkinen. Blogin stroganoff on tehty hirvenlihasta, mutta ruokaan voi käyttää myös naudanlihaa.

Starboxin arkistoista löytyy Hertta Puumalaisen Herkuttelijat-ruokablogista hyvä kasvisruokavaihtoehto: helppo tomaatti-kesäkurpitsapasta.

Jälkiruuaksi käyvät Niin paljon, että riittää -blogin Maailman muhkeimmat mokkapalat, jotka ovat todella nimensä veroiset. Blogia pitää Anni M.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat