Karkkia lentää torstaina — Lappeenrannan penkkariajelu alkaa kello 13

Kai Skyttä

Lappeenrannan abien fiiliksia viime vuoden penkkariajelulta.

Abeilla on ensi torstaina penkkarit, ja lukioiden uusilla vanhoilla tanssit perjantaina. Abien karkkisadetta on luvassa Lappeenrannan keskustan kaduilla torstaina puolen päivän jälkeen.

Kimpisen ja Lappeenrannan lyseon lukion abit lähtevät penkkariajelulle kouluiltaan kello 13. Kuorma-autot kyydittävät abeja reilun puoli tuntia Lappeenrannan keskustassa lenkkiä Yhdyskatu–Raastuvankatu–Kimpisenkatu–Koulukatu.

Seuraavana päivänä eli perjantaina 17. helmikuuta lukioiden uudet vanhat sonnustautuvat juhlapukuihin ja tanssiasentoon.

Kimpisen lukion vanhojenpäivän tanssit ovat urheilutalolla kello 11, jolloin yleisönä ovat peruskoululaiset ja päiväkodit, sekä kello 13, jolloin yleisönä ovat lukion väki, vanhemmat ja sukulaiset. Kello 14.30 on vielä Kimpisen koulun ruokalassa juhlagaala vanhoille ja heidän vanhemmilleen.

Lyseon lukion vanhojenpäivän tanssit ovat Lyseon liikuntasalissa kello 11 Lönnrotin koulun oppilaille ja kello 12, jolloin yleisönä ovat lyseon opiskelijat. Kello 17.30 lyseon lukion vanhoilla on yleisölle avoin tanssiesitys urheilutalolla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.