Varkaiden matkaan moottorivene ja perämoottori Savitaipaleelta, alkoholia Imatran kylpylän keilahallista sekä rahaa ja virvokkeita Lappeenrannan kauppatorin kioskista

Poliisi pyytää havaintoja anastuksista. Lisäksi poliisi tutkii Savitaipaleella sattunutta työturvallisuusrikosta.

Sirpa Repo

Poliisi pyytää havaintoja viime päivinä Etelä-Karjalassa tapahtuneista varkauksista. Kuvituskuva.
Poliisi pyytää havaintoja viime päivinä Etelä-Karjalassa tapahtuneista varkauksista. Kuvituskuva.

Poliisi tutkii kolmea varkautta ja pyytää havaintoja tapauksista.

Savitaipaleella Partakosken vierasvenesatamasta anastettiin sinivihreä Seawind-moottorivene sekä 15 hevosvoimainen perämoottori. Anastus on tapahtunut viime lauantain ja sunnuntain välisenä aikana, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Imatralla varas tai varkaat tunkeutuivat kylpylän keilahalliin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Keilahallista vietiin alkoholijuomia.

Lappeenrannan kauppatorilla sijaitsevaan kioskiin on murtauduttu perjantain ja maanantain välisenä aikana. Saaliina oli hieman rahaa ja virvokkeita.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 559.

Lisäksi poliisi kertoo tutkivansa Savitaipaleella heinäkuun lopulla tapahtunutta työturvallisuusrikosta. Työntekijä loukkasi sormensa, kun hänen käsineensä jäi kiinni sahanterään. Poliisi ei tiedota tutkinnasta tätä enempää.

Luetuimmat